Cristian Cioacă s-a întors la serviciu, cu „atribuțiuni limitate”

Data publicării:
cristian 20cioaca 20mediafax-35987

Cristian Cioacă lucrează ca ajutor al ofiţerului de serviciu, desfăşoară o activitate cu „atribuţiuni limitate”, care împune mai multe interdicţii pe perioada cercetării penale, între care şi aceea să nu poarte armă, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Argeş, potrivit Mediafax.

„Domnul Cristian Cioacă şi-a reluat activitatea astăzi, dânsul lucrează în continuare la Poliţia municipiului Piteşti, ca ajutor al ofiţerului de serviciu. Dânsul are atribuţiuni limitate, nu face muncă de cercetare penală, nu sancţionează contravenţional şi bineînţeles nu are voie să poarte armament, atâta timp cât este în cercetări. Desfăşoară o muncă de birou, se poate spune şi asa, este o activitate cu atribuţiuni limitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.

Tribunalul Capitalei a respins, miercuri seară, cererea de arestare preventivă a poliţiştului Cristian Cioacă, principalul suspect în uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dată dispărută din luna septembrie 2007.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri