Cristian Ţănţăreanu, chemat la DNA într-un caz legat de conflictul cu un vecin

Data publicării:
tantareanu

Cristian Ţânţăreanu a fost chemat la Direcţia Naţională Anticorupţie, într-un dosar de dare de mită. Omul de afaceri susţine că este acuzat că ar fi mituit autorităţi ale statului, pentru a aplana un conflict pe care îl are cu un vecin din cauza unui dig. Cristian Ţânţăreanu a făcut aceste dezvăluiri la Digi24, la emisiunea Catalog imobiliar, care va fi difuzată duminică.

Omul de afaceri spune că presa tabloidă s-a grăbit să anunţe vizita sa la DNA: „Noul circ este astăzi: titlu mare în ziar - "Ţânţăreanu e speriat că va face puşcărie la bătrâneţe". Acuzat că a dărâmat abuziv nu ştiu ce, sunt cu valiza chemat la DNA... mi-a spus că o să mă închidă pe 24 de ore. Toată presa mă aşteaptă la DNA acum”, a spus Cristian Ţănţăreanu la Digi24.

„De fapt, ce s-a întâmplat? Un ziar - pot să-l spun?, e pe prima pagină - Libertatea - m-a sunat să mă întrebe care-i treaba. Nu-mi spuneţi, sunt foarte supărat. De ce? Uite, m-au dibuit, trebuie să ma duc la DNA, să vin cu valiza, cred că mă saltă pentru 24 de ore, sper că nu mai mult”, a povestit omul de afaceri.

Urmăriţi întreaga emisiune Catalog Imobiliar la Digi24 duminică, de la ora 10:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri