Curtea de Apel Bucureşti a amânat judecarea cererii lui Gigi Becali de a fi eliberat

Data publicării:
51e40a7f95f9cfdb63000003

ACTUALIZARE 9.50. 

Judecarea recursului formulat de Gigi Becali faţă de hotărârea prin care i-a fost respinsă cererea de întrerupere a executării pedepsei a fost amânat de Curtea de Apel Bucureşti pentru 14 august, după ce avocaţii finanţatorului Stelei au cerut timp pentru a studia dosarul şi a depune probe.


Gigi Becali vrea să fie liber, sub escortă, măcar pentru 24 de ore, ca să îşi vadă familia.

Tribunalul Bucureşti a respins cererea de întrerupere a executării pedepsei, pe motiv că aceasta poate fi admisă doar în situaţia în care finanţatorul Stelei dovedeşte existenţa unor împrejurări speciale cu consecinţe grave asupra lui sau a familiei sale.

Magistratul a demontat, în motivare, şi argumentul legat de actele de binefacere ale lui Gigi Becali, menţionând că ele nu pot justifica întreruperea executării pedepsei.

Între timp, patronul Stelei, care se află încarcerat la penitenciarul Jilava, se plânge că nu a avut parte de procese echitabile, dar şi că instanţele care l-au judecat nu au fost imparţiale. Din acest motiv, el va da România în judecată la CEDO, în speranţa că va obţine rejudecarea dosarelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri