Dan Tudorache, după ce a fost pus sub control judiciar: „Oare ce reclamă atâta urgență?”

Data actualizării: Data publicării:
birou electoral sector 1 sustinatori Daniel Tudorache
Daniel Tudorache. Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a reacționat sâmbătă dimineață la comunicatul oficial al DNA, în urma căruia a fost pus sub control judiciar pentru complicitate la trafic de influență și spălare de bani. „Oare ce reclamă atâta urgență, în cazul unor presupuse fapte din 2008? Acum, cu 2 săptămâni înainte de alegerile parlamentare!”, se întreabă Daniel Tudorache.

„Dragi prieteni, indiferent cât de neplăcut este acest subiect, am promis că vă voi ține la curent cu mersul anchetei. Aseară am fost convocat la DNA, unde am zăbovit mai mult de 12 ore, cerându-mi-se explicații pentru presupuse fapte din urmă cu mai mult de 12 ani. Nu m-am prevalat de dreptul la tăcere, pentru că, așa cum am spus, NU AM NIMIC DE ASCUNS. Am încredere în Justiție și voi contribui activ la aflarea adevărului”, a scris Dan Tudorache, pe pagina de Facebook.

Fostul primar spune că se întreabă „oare ce reclamă atâta urgență, în cazul unor presupuse fapte din 2008??? Acum, cu 2 săptămâni înainte de alegerile parlamentare! Cu toate acestea, refuz să intru pe tărâmul speculațiilor, deși tentația este foarte mare.”

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri