Dan Voiculescu, despre Grivco și Antene: Un părinte nu poate să fie răspunzător pentru faptele copilului său după ce acesta devine major

Data publicării:
dan voiculescu instanta crop-2

Dan Voiculescu, care a avut un nou termen în dosarul ICA, a fost de valoarea creditelor pe care le-a luat compania Grivco. „V-am spus, Grivco a luat creditele, eu nu am luat niciun credit și nu cunosc detaliile activității Grivco”, a răspuns Dan Voiculescu.

O jurnalistă i-a amintit că a declarat cândva că Grivco este ca și copilul său. „Coreeeect, corect”, a răspuns omul de afaceri. „Numai că un copil împlinește 18 ani, devine major și devine răspunzător pentru faptele sale. Un părinte nu poate răspunde pentru copiii săi și la 30 de ani de când are Grivco”, a adăugat Dan Voiculescu.

„Dar bănuiesc că știți ce împrumuturi ia, ce profit are...”, a replicat jurnalista. „Nu, nu”, a spus Dan Voiculescu. „Mă interesez să-i meargă bine, să fie sănătos, dacă are nevoie de mine, oricând sunt lângă el – și nu mă refer doar la Grivco, mă refer și la Antene, la televiziuni, la presă - eu oricând sunt la dispoziția lor, dar asta nu înseamnă că eu trebuie să cunosc și n-am de unde să cunosc activitatea lor de zi cu zi, care e o activitate laborioasă, multiplă”, a spus Dan Voiculescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri