Dan Voiculescu: "Informația ca m-aș fi întâlnit cu Ghiță la Belgrad este FAKE NEWS"

Data publicării:
dan voiculescu stambandu-se

Fondatorul Antenelor susţine că nu s-a întâlnit cu Sebastian Ghiţă, reacţionaând astfel după ce o asemenea  informaţie i-a fost dată unui procuror de la DNA Ploieşti de către un apropiat al lui Vlad Cosma.

"Referitor la informațiile apărute astăzi în presă, fac următoarea precizare:

Nu m-am întâlnit cu Sebastian Ghiță după ce acesta a plecat din România. Nici la Belgrad, nici în altă parte. A susține sau a sugera contrariul este o minciună și o manipulare", scrie Dan Voiculescu, pe blog. 

Reacţia fondatorului Antenelor vine după ce numele său a fost menţionat de un "emisar" al lui Vlad Cosma într-o discuţie cu un procuror de la DNA Ploieşti. Stenograma acelei discuţii a fost prezentată luni de Direcţia Naţională Anticorupţie ca parte a răspunsului oficial dat acuzaţiilor lansate de Vlad Cosma şi procurorul Mihaiela Iorga.

Mai jos, stenograma în care apare numele lui Dan Voiculescu:

Transcriere discuție dintre o altă persoană din anturajul familiei Cosma și procuror ST Ploiești - 29.01.2018 

Persoană: Nu! Problema e că… o să înceapă un mare scandal la ANTENA 3… și v-au filmat… și pe dumneavoastră…...Nu știu! Au intrat doi… cablați cu interfoane, cu camere, cu tot…
… Intră și GHIȚĂ de la BELGRAD, în direct… S-a dus VOICULESCU acolo… Adică, e o chestiune amplă, care e numa’ pe D.N.A. Ploiești!.... VLĂDUȚ COSMA. Are termen în februarie și acuma vrea să dea drumul…
…Și… concluziile ajung la KÖVESI. că de aia s-a dus VOICULESCU, că vor să... habar n-am!… ă… știu doar că o să le dea drumu’… la ANTENA 3, la GÂDEA, …, tot se duc, fac repetiții… montaje. Serios!
… Da, nu știu. Că miza e alta, miza e de distrugere, nu de cancan! 
… Adică, nu e o situație de cancan, că vor să dea niște înregistrări! Ideea e să-l distrugă pe domnul ONEA… nu știu!… să ajungă la KÖVESI… Dacă e și VOICULESCU băgat… și GHIȚĂ… în treaba asta, e o chestiune mai serioasă! Nu e făcută doar așa, de… VLĂDUȚ!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri