Dan Voiculescu: M-am uitat pe CV-ul doamnei judecător Camelia Bogdan. E preocupată de studiu și specializată în spălarea banilor

Data publicării:
voiculescu - 6049547-Mediafax Foto-Liviu Adascalitei 1

ACTUALIZARE 12.45. Preşedintele fondator al Partidului Conservator a venit de dimineaţă la Curtea de Apel şi s-a plimbat alături de jurnalişti, aşteptând să fie chemat în faţa judecătorilor. Fostul senator a avut un schimb de replici cu unul dintre jurnalişti şi a lansat un nou atac la adresa şefei DNA.

În schimb, despre judecătoarea Camelia Bogdan a spus că este „documentată”. „M-am uitat pe CV-ul doamnei judecator Camelia Bogdan și am vazut că e documentată, preocupată de studiu, are foarte multe comunicări, lucrări și e specializată în spălarea banilor”, a spus Dan Voiculescu. 

ACTUALIZARE 9.28. La sosirea la Curtea de Apel, Dan Voiculescu a declarat că se așteaptă ca noii magistrați să judece corect.

_______________________________________________________________________

Potrivit procurorilor, Dan Voiculescu este acuzat că ar fi cumpărat 3,6 hectare de teren şi un hectar de construcţii în Băneasa la un preţ de 75 de ori mai mic decât cel real.

Fostul senator a fost trimis în judecată în luna decembrie a anului 2008. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri