Decizie irevocabilă. Monica Macovei a câștigat procesul cu Dan Șova

Data publicării:
monica-macovei 1

 

Decizia a fost luată miercuri de instanţa supremă şi este irevocabilă. Prin hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost menţinută sentinţa Curţii de Apel Bucureşti, din 19 decembrie 2014.

„Șova a mințit. Am câștigat definitiv procesul cu Șova. Recursul lui a fost respins ca nefondat”, a anunțat, joi, Monica Macovei.

„Minciunile lui Dan Șova despre tatăl meu au fost sancționate de judecători. Dan Șova a mințit când a spus că tatăl meu ar fi fost “general de securitate” și “șeful Securității Giurgiu”. Minciuna lui este cu atât mai gravă, pentru că a fost făcută în spațiul public. Dan Șova rămâne astfel un om mincinos, care împroașcă cu noroi fără scrupule și fără rușine”, comentează fostul ministru al justiției, Monica Macovei.

Potrivit Mediafax, Monica Macovei, împreună cu mama ei, l-a acţionat în judecată, în 18 septembrie 2012, pe Dan Şova pentru "afirmaţiile mincinoase" pe care le-a făcut la adresa tatălui ei, Vasile R. Gherghescu. Aceasta susţinea că declaraţiile fostului ministru au prejudiciat atât demnitatea şi imaginea ei, pe cea a mamei sale, Silvia Gherghescu, cât şi memoria tatălui său.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri