Decizie revoltătoare: Bărbatul care și-a legat copilul de gât cu un ștreang, cercetat sub control judiciar

Data actualizării: Data publicării:
copil-suceava-streang-gat
Foto: Captură monitorulsv.ro

Bărbatul din orașul Siret, județul Suceava, care și-a legat cu un ștreag de gât băiețelul de doi ani și patru luni și a agresat-o și amenințat-o pe mama copilului a fost lăsat în libertate de procurorii din Rădăuți, după ce inițial a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii suceveni.

Bărbatul care și-a agresat fosta concubină și pentru a o convinge să se întoarcă la el i-a pus fiului lor un ștreag de gât și l-a fotografiat, va fi cercetat în liberate de procurori, după ce aceștia au decis să nu ceară arestarea acestuia.

„La data de 27.09.2019 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul D.V., pentru săvârşirea infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătoreşti, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere constând în aceea că, la datele de 24.09.2019 în jurul orei 13.30 și 23.09.2019, în jurul orei 16.30, a încălcat Ordinul de protecție (...) emis de Judecătoria Rădăuți, a lovit-o cu un telefon în umăr pe T.C., a amenințat-o cu acte de violențe și cu moartea și a provocat distrugeri telefonului mobil (...) aparținând persoanei vătămate T.C. Față de inculpatul D.V. s-a dispus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, citat de Mediafax.

Tatăl un băiețel de 2 ani și patru luni, un bărbat de 40 de ani din orașul Siret, județul Suceava a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, după ce și-a amenințat fosta concubină, a încălcat ordinul de protecție și și-a legat fiul de gât, spunând că îl omoară pe copil dacă femeia nu se întoarce la el.

Incidentul s-a petrecut în luna iunie însă imaginile cu copilul prins în ștreang au fost publicate joi, după apariția acestora bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore.

Deși incidentul s-a petrecut în luna iunie, abia în urmă cu o săptămână bărbatul a primit ordin de protecție emis de Judecătoria Rădăuți însă, în ciuda acestuia a luat legătura de mai multe ori cu fosta concubină pe care a și amenințat-o.

Joi bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea a trei infracțiuni și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În acest caz și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a declanșat o anchetă, instituția autosezizându-se după ce fotografiile cu micuțul în ștreang au fost publicate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri