Galerie Foto DIICOT a capturat o mașină plină cu droguri, pregătite pentru un festival de muzică de pe litoral

Data actualizării: Data publicării:
Droguri Neverea 020719 (1)

Cocaină, ecstasy, canabis, haşiş, amfetamină şi ketamină, pregătite pentru a fi vândute la un festival de muzică electronică ce va avea loc în weekend în Mamaia, asta au găsit procurorii DIICOT asupra unui tânăr de 22 de ani. El a fost prins de poliţişti şi procurori cu toate tipurile de droguri consumate în România şi a fost reţinut.

Droguri Neverea 020719 (1)
Droguri Neverea 020719 (1)

Tânărul de 22 de ani, identificat de procurorii DIICOT Constanța cu inițialele „C. L.” a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Anchetatorii îl acuză că acesta vindea marfa în Constanța și Mangalia și comunica cu potențialii clienți prin aplicații criptate.

„Întrucât în cauză a rezultat faptul că inculpatul urmează să vândă o cantitate mare de droguri, la data de 01.07.2019, procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au organizat o acțiune de prindere în flagrant a acestuia~, precizează DIICOT.

„Astfel, în timp ce conducea un autoturism, pe traseul b-dul Aurel Vlaicu/ b-dul I.C. Brătianu/breteaua de legătura a A2 cu direcția Mangalia, după aproximativ 50 de metri de sensul giratoriu de la intersecția DN39 cu A2, inculpatul  a fost oprit în trafic, iar cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, au fost găsite 502 comprimate de ecstasy, 472 de grame de amfetamină, 374 de grame de MDMA, 0,5 grame de ketamină și 1,4 grame de cocaină”, mai spun procurorii.

Mai mult, după o percheziție la domiciliul acestuia, în Constanța, anchetatorii au găsit și ridicat „668,3 grame de amfetamină, 42,4 grame și 20 de comprimate de MDMA, 9,8 grame de ketamină, 79,8 grame de canabis, 2 grame de hașiș, un cântar, 2 grindere, un laptop, un telefon mobil, precum și 8.450 de lei și 160 de euro”.

„În urma percheziţiei domiciliare s-a constatat că, o mare parte a drogurilor găsite în imobilul unde acesta locuia fără forme legale, erau deja porționate pentru a fi comercializate persoanelor interesate şi care urmau să fie prezente într-un număr foarte mare în municipiul Constanța, cu ocazia desfășurării unui festival de muzică, în perioada 04.07.2019 – 07.07.2019”, se mai arată în comunicat.

Tânărul a fost prezentat astăzi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri