Directoarea Hexi Pharma, reţinută de procurori

Data publicării:
flori dinu crop

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Poliţiştii judiciari au mers la Flori Dinu acasă, întrucât aceasta fusese citată pentru audieri, dar nu s-a prezentat.

Directoarea Hexi Pharma fusese citată în calitate de suspect la Parchetul General.

În dosarul Hexi Pharma, procurorii au început urmărirea penală, până în acest moment fiind formulate acuzaţii doar cu privire la firmă.

Flori Dinu, directoarea generală a firmei Hexi Pharma a vorbit ieri cu presa, în premieră de la izbucnirea scandalului dezinfectanţilor. Dan Condrea ar fi ştiut că produsele au probleme, dar nu că acestea ar fi atât de grave, a susţinut aceasta. Patronul Hexi Pharma ar fi vorbit despre acest lucru cu angajaţii săi, după izbucnirea crizei.

Flori Dinu, directoarea generală a Hexi Pharma:

Ulterior apariţiei articolului am discutat cu domnul Condrea şi mi-a mărturisit că ar fi ceva probleme, dar nu atât de grave cum s-au semnalat în presă. Ar fi fost nişte probleme. Am făcut testări legate de eficacitate, să vedem eficacitatea produselor. Testam aproape fiecare lot din produsele pe care le produceam şi le livram către spitale. S-au dovedit întotdeauna a fi eficace. Referitor la concentraţia de substanţă activă, pentru că se face iarăşi o confuzie... Oamenii, au auzit foarte multe păreri gen: se lua produsul dintr-o parte, se dilua la Hexi Pharma şi mergea la spital. Nu, nu este adevărat. În fabrica Hexi Pharma se produceau, se făceau produsele efectiv şi de acolo mergeau.

Maşina cu care domnul Condrea a avut accidentul respectiv o folosea de mai bine de două săptămâni pentru că din momentul în care domnia sa a apărut în presă cu acel Porsche Cayenne nu a mai vrut să o folosească.

În toată existenţa mea de la Hexi Pharma, de 16 ani, nu am dat mită, şpagă, cum vreţi s-o numiţi s-o numiţi dumneavoastră, niciunui medic în calitate de reprezentant al Hexi Pharma, director general sau ce vreţi dumneavoastră. Situaţia prezentată, din punctul meu de vedere, este ori inventată, ori este o calomnie.

O rog din tot sufletul (pe persoana care susţine că s-ar fi dat mită – n.r.) să meargă la Parchet, să facă acest denunţ, cum probabil... Aşa ar trebui să facă. Chiar o rog să meargă la Parchet să facă acest denunţ şi să dea cu lux de amănunte cum s-a întâmplat. Chiar vreau să se afle adevărul. În acest moment chiar vreau să se afle adevărul. Pentru că eu nu am dat niciodată aşa ceva.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri