Directorul de infrastructură din Primăria Bucureşti, Mădălin Dumitru, a fost arestat

Data publicării:
madalin dumitru primarie bucuresti mediafax-1

 

Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia procurorilor anticorupţie formulată după ce Tribunalul Bucureşti a dispus ca Mădălin Dumitru să fie cercetat în libertate, sub control judiciar.

Mădălin Dumitru, suspendat din funcţia de director al Direcţiei Infrastructură din Primăria Capitale, a fost reţinut în 5 iunie, fiind acuzat de fals în declaraţii, efectuare de acte de comerţ incompatibile cu funcţia, participaţie improprie la delapidare, luare de mită, abuz în serviciu şi trafic de influenţă.

Procurorii DNA au cerut Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a lui Mădălin Dumitru, însă instanţa a dispus, în 7 iunie, cercetarea acestuia în libertate, sub control judiciar.

Anchetatorii au arătat, în referatul prin care au cerut arestarea preventivă, că "este cert că inculpatul Dumitru Mădălin Ionică pretindea comisioane pe contractele derulate de Primăria municipiului Bucureşti, fapt ce explică sursa de finanţare a achiziţiilor de bunuri mobile şi imobile pe numele său şi al altor persoane, în condiţiile în care venitul declarat de inculpat nu acoperă cheltuielile cu autoturismele utilizate, excursiile în străinătate, concediile de lux".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri