DNA face percheziții la Poliția Capitalei și Poliția Locală București

Data actualizării: Data publicării:
politist local in uniforma
Foto: Poliția Locală București

Procurorii DNA au făcut percheziții luni dimineață la Poliția Capitalei și Poliția Locală București, într-un dosar privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale și a poliței naționale, care nu au mai fost livrate după ce au fost plătite.

DNA a anunțat luni dimineață, într-un comunicat, că procurorii anticorupție fac cercetări „într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2022-2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale și a poliței naționale”.

Luni dimineață, procurorii au făcut percheziții domiciliare în cinci locații, situate pe raza municipiului București și a județului Călărași, din care trei sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale, se mai arată în comunicat.

Potrivit surselor Digi24, printre instituțiile la care se fac percheziții se numără Poliția Capitalei și Poliția Locală București.

Dosarul privește plata în avans a unor echipamente pentru polițiști, care ulterior nu au mai fost livrate de firma contractată, potrivit acelorași surse.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri