Doi bărbați au fost reținuți după un accident mortal produs ca urmare a unei curse ilegale de mașini

Data publicării:
1-teagedie-noaptea-trecuta-tanara-de-22-de-ani-moarta-dupa-un-impact-in-centru

 

Foto: botosaneanul.ro

Accidentul s-ar fi produs în timpul unei curse ilegale de mașini care a avut loc pe strada 1 Decembrie din orașul Darabani, scrie Agerpres.

„Față de cei doi, până în acest moment s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În cauză urmează să fie extinse cercetările și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și participarea în calitate de conducător auto la o întrecere nelegală pe drumurile publice”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

În timpul cursei ilegale a celor doi șoferi, unul dintre autoturisme, care circula pe contrasens, a lovit violent un alt autoturism care venea din sens opus.

Șoferița, o tânără de 22 de ani, a rămas încarcerată, murind după câteva ore de la internare la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. De asemenea, fratele acesteia, aflat pe scaunul din dreapta a fost grav rănit.

În același timp, celălalt autoturism implicat în cursa ilegală a lovit o căruță, pe care a spulberat-o, două persoane fiind spitalizate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri