Doi elevi la Seminarul Teologic, suspecți în cazul crimei din Galați, au fost reținuți

Data publicării:
catuse
Foto: Guliver/GettyImages

Doi elevi la Seminarul Teologic din Galați au fost reținuți în cazul uciderii unui bărbat de 42 de ani, în apropierea unei școli. Victima fusese înjunghiată mortal în urma unui conflict izbucnit pe stradă, transmite Mediafax.

Un bărbat de 42 de ani a fost ucis în apropierea unei școli. El a fost înjunghiat mortal în urma unui conflict izbucnit pe stradă, în cadrul căruia s-a confruntat cu mai multe persoane. Anchetatorii spun că victima a sărit în ajutorul unei rude și că fost lovită cu cuțitul în piept și cu un ciomag în cap.

La mai puțin de 24 de ore de la incident, doi suspecți au fost duși la audieri, iar sâmbătă au fost reținuți pentru 24 ore, sub acuzația de omor calificat.

Ei au fost plasați în arestul IPJ Galați și urmează să fie duși în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile.

Tinerii suspectați de omor au 18 și 19 ani, iar surse apropiate anchetei susțin că sunt elevi ai Seminarului Teologic din Galați. Se pare că ei nu se cunoșteau cu victima, crima fiind rezultatul unui conflict spontan.

Reprezentanții Seminarului Teologic din Galați au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că ancheta este în derulare și că nu au primit informații de la anchetatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri