Doi reținuți după o șicanare în trafic. Au amenințat un bărbat în Sectorul 4 cu bâte și au dat cu picioarele în mașină

Data publicării:
Mașină de poliție.

Poliţiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus, joi, în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele a doi bărbați, de 19, respectiv 43 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Cercetările au fost declanșate la data de 22 septembrie a.c., când polițiști din cadrul Secției 14 Poliție au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că în aceeași zi, în urma unei șicanări în trafic, ar fi fost amenințat de către doi șoferi, într-o zonă din Sectorul 4 al Capitalei.

„În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de doi bărbați, de 19, respectiv 43 de ani. Probatoriul administrat a relevat faptul că joi, 22 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, în timp ce se aflau la o intersecție din Sectorul 4, cei doi bănuiți, în urma unei șicanări în trafic, ar fi amenințat persoana vătămată, folosind în acest scop obiecte contondente”, se arată într-un comunicat al Poliției.

„La data de 06 octombrie a.c., au fost puse în aplicare două mandate de aducere, cei doi bărbați fiind depistați și conduși la audieri. De asemenea, au fost efectuate două percheziții asupra autoturismelor folosite de către bănuiți, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă. Cei în cauză au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, față de aceștia fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar”, mai transmite sursa citată.

„Cercetările sunt continuate de către Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizeaz Poliția.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri