Doi şoferi care au parcat neregulamentar, condamnaţi pentru ucidere din culpă

Data actualizării: Data publicării:
masina politie, ideal pentru accidente

Premieră în justiţia din Constanţa. Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au condamnat definitiv pentru ucidere din culpă doi şoferi care au parcat neregulamentar, acţiune care a dus la producerea unui accident rutier.

masina politie, ideal pentru accidente

Accidentul rutier care a avut loc pe data de 7 ianuarie 2010 a provocat rănirea a două persoane, una decedând la scurt timp după. Dosarul a fost închis prin condamnarea celor trei inculpaţi, vineri, 25 noiembrie.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa citaţi de ziuaconstanta.ro, pe data de 7 ianuarie 2010, un şofer, care conducea cu o viteză neadaptată la starea drumului, a pierdut controlul volanului şi a lovit două autoturisme parcate neregulamentar. În urma accidentului, o persoană a murit.

După aproape şapte ani de la producerea evenimentului, şoferul automobilului a primit 1 an şi 9 luni de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cei doi şoferi care şi-au parcat neregulamentar maşinile au luat câte nouă luni de închisoare, tot cu suspendare, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri