Doina Tudor, cercetată sub control judiciar

Data publicării:
DOINA TUDOR INQUAMPHOTOS

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

Judecătorii au decis ca Doina Tudor să fie cercetată sub control judiciar, asta deși procurorii DNA au cerut arest preventiv.

„Eu consider că am avut o judecată dreaptă. Sunt nevinovată și vom merge mai departe, ăsta nu e finalul. Doresc să ajung în tribunal, ca să pot să îmi lămuresc situația și să încerc să îmi spăl numele”, a spus Doina Tudor la aflarea sentinței.

Sunt mulțumită de soluția asta, dar DNA va face contestație și nu vreau să mă văd în ipostaza că nu pot să reacționez în niciun fel”, a adăugat senatoarea.

„Groaznic. Sunt condiții cumplite. Oamenii sunt foarte drăguți, politicoși, dar condițiile sunt cele pe care le știți deja. Doamne ferește, să nu ajungeți acolo. Sunt rele”, a spus Doina Tudor despre condițiile din arest.

Ea fusese reținută ieri pentru 24 de ore.

Senatoarea nu are voie să părăsească țara și trebuie să se prezinte ori de câte ori este chemată de anchetatori.

Doina Tudor este acuzată în dosarul fostului său soţ. Daniel Tudor, fost vicepreşedinte al ASF, este acuzat că ar fi primit 300.000 de euro mită ca să favorizeze o societate de asigurări. DNA spune că o parte din bani au ajuns la Doina Tudor.

3 milioane de euro ar fi cerut fostul vicepreşedintele al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară pentru a măslui rezultatul unui control făcut la compania de asigurări Carpatica. A primit doar zece la sută din această sumă, în trei tranşe, spun procurorii.

Mita ar fi fost încasată de Daniel Tudor prin intermediul senatorului Doina Tudor şi al fostului secretar general al Senatului, Ovidiu Marian.

Citiți și

Mita din dosarul ASF, negociată în sediul Senatului

Dosarul vicepreședintelui ASF. Cum a ajuns Daniel Tudor la conducerea Autorității  

REŢINUT DE DNA. George Daniel Tudor, fost vicepreşedinte al ASF, ceruse mită trei milioane de euro. Averea impresionantă a acestuia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri