Dosar penal pentru șantaj, ca urmare a plângerii Alexandrei Stan

Data publicării:
alexandra stan facebook

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a constituit, astăzi o cauză penală ca urmare a plângerii penale formulată de către artista Alexandra Stan, împotriva managerului ei artistic, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, anunță Parchetul General.

„Din conţinutul plângerii se reţine că, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15.06.2013, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era”, arată procurorii.

Potrivit solistei, Marcel Prodan ar fi bătut-o şi ameninţat-o două zile la rând, pentru a o convinge să renunţe la onorariul său de pe ultimele şase luni. Alexandra Stan a ajuns sâmbătă seară la spital, după ce ar fi cerut ajutorul unui echipaj de poliţie. Ieri seară ea s-a internat la Spitalul din Medgidia din cauza unor probleme pe care le avea la ochi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri