Victor Ponta: Nu am vorbit cu Tony Blair

Data publicării:
ponta profil fb

Victor Ponta a venit cu precizări privind dosarul de corupţie în care apare şi numele lui Tony Blair. Spune că nu a luat legătura cu fostul premier britanic, după izbucnirea scandalului şi că nici nu o va face, pentru a nu fi acuzat că încearcă să-l influenţeze. Declaraţiile au fost făcute, în această seară, într-o emisiune televizată.

Victor Ponta e acuzat de procurorii anticorupţie că a aranjat vizita lui Tony Blair în România, pentru a câştiga capital de imagine, în campania electorală din 2012. Apariţia fostului premier britanic ar fi plătit-o Sebastian Ghiţă, care ar fi dat 220.000 de euro şi ar fi primit în schimb, un loc pe listele PSD pentru Parlament.

Victor Ponta: „Nici nu voi vorbi, ca nu cumva să zică cineva că vreau să-l infuenţez în vreun fel. Am fost acuzaţi de spălare de bani, judecătorii au spus în ambele decizii că nu e vorba de aşa ceva. Acuzaţia de spălare de bani, fără să fii jurist, fără studii juridice, trebuie să vezi unde sunt banii. Banii nu au fost niciodată, vreun euro din ei, la mine. În mod normal, trebuie să-l chemi pe beneficiar.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri