Dosarul accidentului aviatic din Apuseni: Prefectul judeţului Cluj a fost audiat timp de trei ore

Data publicării:
avion 11-1

Procurorii militari au reluat audierile în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni. Anchetatorii vor să îi cheme pe toţi cei care au luat parte la operaţiunea de salvare din 20 ianuarie. Miercuri a fost rândul prefectului de Cluj, Gheorghe Vuşcan, să dea declaraţii.

Gheorghe Vuşcan, prefectul județului Cluj, a fost audiat timp de aproape trei ore de procurorii de la Parchetul Militar Cluj. El le-a povestit anchetatorilor ce a făcut în ziua accidentului, ce măsuri a luat şi cu cine a colaborat în timpul operaţiunilor de salvare.

În paralel, un procuror militar din Cluj l-a audiat la Câmpeni, în judeţul Alba, şi pe viceprimarul comunei Horea. Audiaţi au fost şi mai mulți săteni care au participat la salvarea victimelor accidentului aviatic de acum cinci săptămîni. Ei au declarat că îşi mentin declaraţiile date anterior anchetatorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba.

Miercuri ar putea fi audiaţi şi primii medici care au ajuns la locul accidentului, dar şi şefi ai instituţiilor direct implicate în operaţiunile de salvare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri