Dosarul Hidroelectrica. Ioan Mihăilă spune că strângea informații pentru ministrul Niță

Data publicării:
hidro

Actualizare 18.25. Eugen Brădean, director de trading la Hidroelectrica, şi Ioan Mihăilă, fost membru în Consiliul de Supraveghere al companiei şi fost consilier al ministrului Constantin Niţă, rămân în arest, a decis definitiv, marţi, Curtea de Apel Bucureşti, care a respins recursurile celor doi.

------

Fostul membru al Consiliului din cadrul Hidroelectrica a susținut, prin intermediul avocaților săi, că în cele două săptămâni a încercat să înțeleagă mecanismul prin care se încheie contracte de vânzare a energiei Hidroelectrica cu anumite firme private.

Mai mult, acesta a vrut să vadă reacțiile și modul de abordare al membrilor din cadrul Comisiei de Supraveghere a companiei de stat.

Nu a apucat să îi transmită informațiile sefului său, Constantin Niță, pentru că acesta era plecat în SUA.

Avocații lui Ioan Mihăilă plusează spunând că procurorii de la DNA s-au grăbit să ceară arestarea fostului consilier al ministrului Energiei și directorului Hidroelectrica, profitând de lipsa ministrului.

Ioan Mihăilă i-a spus astăzi unui magistrat de la Curtea de Apel București că, dacă va fi lăsat liber le va face un cadou procurorilor de la DNA prin care va arăta că denunțătorul Remus Vulpescu este unul dintre băieții deștepți ai energiei. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri