Dragnea-Brazilia. Antena 3 a difuzat imagini "în premieră" cu casa din Cumbuco

Data publicării:
171017_DRAGNEA_24_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Postul controlat de familia Voiculescu a prezentat, marţi, imagini cu vila din Brazilia care a făcut obiectul investigaţiilor Rise Project.

171017_DRAGNEA_24_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

"După ce avocata lui Liviu Dragnea a anunțat la Antena 3 că nu există niciun dosar în Brazilia, care să investigheze relația lui Liviu Dragnea cu Costel Comana și cu proprietățile pe care Rise Project au spus că sunt ale lui Liviu Dragnea prin firma Tel Drum, apar informații în plus că parchetul brazilian nu a deschis o anchetă după cercetările preliminare", transmite Antena 3. În ciuda tonului aparent favorabil punctului de vedere al lui Liviu Dragnea, interesant este totuşi faptul că în emisiunea Oanei Stancu subiectul a fost ilustrat cu filmări, "în premieră", ale vilei din Cumbuco.

Precizând că imobilul i-a aparţinut lui Costel Comana (miliardarul care s-a sinucis), realizatoarea emisiunii Obiectiv a punctat că "Liviu Dragnea a fost acuzat că ar avea această vilă, Casa Grande din Cumbuco, în proprietate". La Antena 3, Oana Stancu a mai adăugat că liderul PSD a negat acest lucru, citându-l că "a avut vacanţe în Brazilia, nu şi proprietăţi".

Principalele dezvăluiri despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Brazilia au fost publicate de Rise Project. O parte din rezultatele investigaţiilor Rise Project au atras şi atenţia DNA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri