Dragnea: O să vedem cine a semnat motivarea deciziei de condamnare a mea

Data publicării:
liviu dragnea fb

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că, împreună cu avocata sa, se va interesa cine a semnat motivarea deciziei de condamnare a sa la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul ”Referendumul”, adăugând că el a depus contestaţie la această decizie.

liviu dragnea fb

Ce este foarte ciudat e că, după ce am depus contestaţia la Tribunal, a apărut brusc şi această motivare. Sigur că contestaţia noastră merge mai departe, judecătorii sunt chemaţi să vadă legalitatea deciziei. Nu vreau să mă pronunţ mai mult, pentru că doamna avocat trebuie să vadă motivarea Curţii, dar remarc că, dacă nu făceam acea contestaţie, nu apărea imediat această motivare. O să vedem şi noi cine a semnat această motivare, dacă cei care au semnat aveau dreptul legal să semneze asta, pentru că sunt multe prevederi foarte clare în legislaţia aferentă”, a declarat Liviu Dragnea, citat de News.ro.

La o remarcă a unui jurnalist că, odată motivarea deciziei dată, este oficial condamnat, Dragnea a răspuns: ”Să vedem, contestaţia merge mai departe”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri