Sari la conținut

Elena Udrea îi răspunde lui Victor Ponta: Este arogant şi ţâfnos. Întrebarea e cine ar putea veni în locul lui

„Victor Ponta are o problemă mare, dar fiind şi prim-ministru e o problemă a tuturor. Este prea arogant şi prea ţâfnos pentru a înţelege rolul pe care ar fi trebuit să îl aibă. Are o obsesie cu Băsecu şi Udrea la puşcărie. În ce mă priveşte, i-au luat-o alţii înainte.

Această strategie l-a făcut să piardă alegerile.

În acest moment cred că e într-o situaţie dificilă pe care şi-a creat-o singur.

De modul în care va gestiona ieşirea din această situaţie va depinde şi soarta acestui guvern. Cum pleacă - la o moţiune din Parlament sau cu un dosar penal - şi mai ales cine vine în locul lui, de aceste lucruri depinde soarta românilor.

Dacă pleacă guvernul PSD, care a fost unul neperformant, întrebarea e cine ar putea să vină în loc.

Dacă ar veni Predoiu, am căzut din lac în puţ, pentru că el are o disjungere din Gala Bute. Predoiu, când vine pe lista de priorităţi a DNA, oricând poate ajunge în situaţia lui Victor Ponta.

Şi Alina Gorghiu are probleme nelămurite care se pot transforma în dosare penale.

E foarte greu să te gândeşti că pleacă Victor Ponta cu un dosar penal şi vin alţii care ar putea avea şi ei, în orice moment, dosare penale”, a declarat Elena Udrea.

Ieri, Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa lui Traian Băsescu şi al Elenei Udrea: „Mai ridicol şi mai ticălos decât apelul făcut de Băsescu la demisia mea, un preşedinte care 10 ani s-a ascuns de dosare penale în spatele funcţiei de preşedinte, un fost preşedinte care, când e anchetată Elena Udrea, constată ce abuzuri comit procurorii şi SRI-ul, dar dacă sunt anchetat eu sau Elena Udrea este acasă, îi iubeşte din nou pe procurori sau pe cei de la SRI sau îşi trimite oamenii în stradă”.