Elena Udrea: Mă simt vânată. Fiecare cetățean care are un telefon mobil devine un paparazzo în România

Data publicării:
udrea ingandurata

 

Întrebată de jurnaliști dacă dorește să plece în străinătate, Udrea a spus: „Nu aș vrea să plec nicăieri. Aș vrea doar să nu mai fiu fotografiată non-stop. Când nu sunt paparazzi, sunt câțiva cetățeni de bine care fac fotografii și apoi le trimit presei, astfel încât efectiv mă simt vânată. Nu fac nimic mai mult decât face orice om. Da, și eu mănânc, și eu dorm, și eu mă duc la toaletă, dar nu cred că astea trebuie să fie momente pe care să le surprindem cu telefonul mobil și să le dăm spre publicare. Fiecare cetățean care are un telefon mobil devine un paparazzo în România”, scrie Agerpres.

Udrea s-a întâlnit pe holurile instanței cu fostul soț, Dorin Cocoș, dar și cu Alina Bica, trimiși în judecată în dosarul ANRP. În context, Elena Udrea a spus că i-a urat „La mulți ani” lui Dorin Cocoș, pentru că a fost de curând ziua lui, iar pe Alina Bica a salutat-o.

Totodată, întrebată dacă s-a revăzut cu oameni dragi, chiar dacă unii au denunțat-o, Udrea a declarat: „Din punctul meu de vedere oamenii nu se schimbă. Am aceleași sentimente pentru toți cei care mi-au fost prieteni sau au făcut parte din viața mea la un moment dat. Este nu așa cum ne-am dorit noi să fie, se întâmplă în viață și lucruri pe care nu le meriți”.

De asemenea, Udrea a fost întrebată dacă se gândește să facă un copil. „În acest moment, când mă întrebați, nu, dar poate după ce ies din curtea Înaltei Curți de Casație și Justiție”, a răspuns ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri