Sari la conținut

Emil Boc, audiat ca martor la DNA: „Vă aștept la România - Spania, vă aștept la Untold”


Actualizare 14:05. Emil Boc a plecat de la DNA.

Am fost invitat în calitate de martor și am dat o declarație în acest sens. Declarația de martor a vizat procedura de organizare și funcționare a Guvernului, am prezentat aspecte care vizează modul de funcționare a Guvernului și procedurile de desemnare în diverse comitete, comisii interministeriale în care Guvernul are reprezentanți. Mai multe date concrete nu vă pot da, ancheta este în derulare, și acest lucru a fost convenit cu procurorul de caz”, a spus Emil Boc, fost premier, la plecarea de la DNA.

Primarul Clujului nu a răspuns celorlalte întrebări ale jurnaliștilor, însă nu a ezitat să anunțe evenimente care vor avea loc în orașul pe care îl conduce.

Mai mult decât v-am precizat nu pot declar, vă aștept la Cluj la meciul România – Spania, din 27 martie, vă așteptăm în 16-17 aprilie la meciul cu Germania, unde va fi o confruntare frumoasă între Angelique Kerber și Simona Halep, vă invit anul viitor la Campionatul European de Baschet, la Campionatul European de Gimnastică și la Untold, pentru că vă place Untold vă aștept la vară”, a spus Emil Boc.

El a adăugat că nicio competiție din Sala Polivalentă nu va fi anulată, în urma incidentului în care un copil de nouă ani a fost rănit căzând de la o înălțime de patru metri printr-o fantă din tribuna mobilă.


Fostul premier Emil Boc a fost chemat ca martor într-un dosar ANRP.

La venirea la DNA a declarat că nu ştie despre ce dosar este vorba şi că nu are emoţii.

Din primele informaţi este vorba despre un nou dosar instrumentat de DNA privind modul în care au fost numiţi în funcţie membri ai ANRP.