Felix Tătaru, chemat la DNA. Numele său este menționat de un martor din dosarul „Gala Bute”

Data publicării:
tataru fb 1

Felix Tătaru / FOTO: Facebook

ACTUALIZARE 11.45. La ieșirea de la DNA, Felix Tătaru a spus că are calitatea de martor în dosarul „Gala Bute”. „Nu am nicio treabă cu Gala Bute”, a spus acesta. Felix Tătaru a ținut să precizeze că, pentru serviciile de consultanță, a primit bani de la PDL numai cu factură, prin cont.

„Eu lucrez la firma mea. De ce să iau șpagă? Eu iau banii pe firmă”, a adăugat Felix Tătaru.  


"Nu știu nimic despre ce e vorba. Nu am avut nicio treabă cu dosarul Gala Bute", a declarat Felix Tătaru, înainte de a intra în sediul DNA.

Acesta a adăugat că a întâlnit-o "de vreo două ori" pe Ana Maria Topoliceanu. Întrebat dacă el și Elena Udrea sunt amici, Felix Tătaru a răspuns: "Nu pot să spun că suntem amici. Ne-am întâlnit pentru că era la PDL și am lucrat pentru PDL".

Felix Tătaru a mai spus că nu îl cunoaște pe un anume Radu Munteanu, care i-ar fi dat o pungă cu bani. "Tot timpul am primit bani pentru servicii", a mai spus consultantul.

Potrivit unor surse judiciare, numele lui Felix Tătaru apare în denunțul lui Radu Munteanu, un apropiat al lui Tudor Breazu.

Radu Munteanu le-ar fi spus procurorilor că, în vara lui 2011, Tudor Breazu i-ar fi cerut să meargă la biroul lui Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, și să ia o pungă cu bani pe care să i-o ducă lui Felix Tătaru. Radu Munteanu susține că a făcut acest lucru și i-a dus lui Felix Tătaru 50.000 de euro.   

Numele lui Felix Tătaru mai apare și într-o discuție între Ana Maria Topoliceanu și Tudor Breazu, interceptată de procurori. Ana Maria Topoliceanu i-ar fi spus lui Tudor Breazu că procurorii știu de cei 50.000 de euro care ar fi ajuns la Felix Tătaru.

După ieșirea de la DNA, Felix Tătaru a făcut câteva comentarii pe pagina de Facebook:

Cine este Felix Tătaru?

Puţin cunoscut public, Felix Tătaru este directorul unei agenţii de publicitate. A fost consultant în toate campaniile electorale ale lui Traian Băsescu, pentru care a creat sloganurile "Arde-i pe corupţi" şi "Să trăiţi bine". Şi tot el a fost strategul campaniei electorale a lui Klaus Iohannis, de la sfârşitul anului trecut.

Felix Tătaru este consultantul care l-a făcut pe Traian Băsescu primar al capitalei cu celebrul slogan Arde-i pe corupţi!. A fost alături de fostul preşedinte şi în campania din 2004 pentru prezidenţiale, când un alt slogan avea să devină memorabil: „Să trăiţi bine!”.

Felix Tătaru este fondator şi manager al companiei de publicitate GMP Grup.

Felix Tătaru a fost şi omul din spatele campaniei electorale a lui Klaus Iohanis. După ce fostul primar al Sibiului a câştigat alegerile prezidenţiale, Felix Tătaru a declarat: „Nici în 2014 PSD nu a aflat că românii nu sunt proşti".

Citiți și:

Momentele delicate din campania lui Klaus Iohannis. Consilier: „Când a spus faza cu ghinionul... Nu am înțeles ce se întâmplă. Şi pentru dânsul a fost delicat”



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri