Femeia care a comandat asasinarea fostului soţ şi iubitul ei, cercetaţi în libertate

Data publicării:
2802 20sotie 20crima-51999

Cu puţin înainte de miezul nopţii, femeia şi iubitul ei au ieşit din Curtea de Apel Constanţa, alături de avocatul lor. Aceasta din urmă a spus că va face plângere de şantaj împotriva celor vinovaţi şi că nu există interdicţie de a părăsi ţara pentru clienţii săi.

Înca de anul trecut, femeia, împreuna cu noul iubit, au pus la punct detaliile pentru asasinat, spun anchetatorii. Ca să nu fie uşor de reperat, au cautat tocmai în Germania. Au fost dispuşi să plătească 10.000 de euro. Cei tocmiţi să ucidă au reacţionat însă neaşteptat.

Doi dintre presupuşii asasini s-au speriat că nu îşi vor mai primi banii. Au contactat victima şi i-au spus că fosta soţie îi doreşte moartea. Omul de afaceri a cerut ajutorul poliţiştilor.

Citeşte şi: Asasinat la comandă, dejucat. O femeie și-a plătit iubitul să îl omoare pe fostul soț

„În ziua de 21 februarie a fost contactat de două persoane, care i-au spus ca soţia sa, de care a divorţat în cursul anului 2010, intenţiona să îl ucidă şi că este în căutarea unor persoane care să comită fapta”, a declarat Adrian Ropotan, şeful IPJ Constanţa.

Oamenii legii au pus sub ascultare telefoanele femeii care avea de gând să îşi ucidă fostul soţ. Aşa au avut confirmarea planului lor diabolic: victima urma să moară împuşcată.

Dus la audieri, iubitul femeii a cedat şi a dat detalii despre plan. Le-a spus anchetatorilor că partenera lui dorea să puna mâna pe toată averea fostului soţ şi pe afacerile acestuia.

Angajaţii de la firma omului de afaceri se feresc să vorbească despre relaţia patronului lor cu fosta soţie. Oamenii şoptesc însă că nici căsnicia nu a fost prea fericită.

Atât fosta soţie a omului de afaceri cât şi iubitul ei sunt cercetaţi pentru instigare la omor. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, pot primi o pedeapsă de 10 ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri