Femeia care a fost prezentă la Parchet, la puşcărie şi la Interpol. Fratele lui R. Mazăre: Avocaţii au întrebat de ce e aşa activă

Data actualizării: Data publicării:
20190521145053_IMG_5042-01-01radu mazare iccj inquam photos george calin
FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Experienţa malgaşă nu a fost neapărat profitabilă pentru Radu Mazăre. Fostul primar ar fi pierdut sume importante din afacerea cu complexul turistic construit în Madagascar, din cauza partenerului său român de afaceri. E ceea ce a povestit la România TV fratele fostului primar din Constanţa, Mihai Mazăre.

„Aici este o poveste mai lungă, Radu Mazăre se afla de aproape trei ani de zile în relații de dușmănie cu consulul onorific în Madagascar. Acualul consul, că atunci nu era consul, care este o doamnă româncă plecată de vreo 40 de ani și cu fiul dânsei… pe social media, el se consideră că este viceconsul. Acolo este o familie consulară .

Terenul respectiv este luat în concesiune de mine și de Radu Mazăre împreună cu domnul viceconsul onorific, fiul doamnei consul. Dacă urmăriți explicațiile pe care le-am dat… domnul viceconsul a sunat angajații, a amenințat că vine să preia… afacerea. Și lucrul ăsta s-a întâmplat și în trecut când s-a declanșat și scandalul dintre ei și când s-a deschis și un dosar penal la procuratura locală a orașului Diego Suarez, unde se află raza jurisdicțională în care se află complexul turistic și procuratura la momentul respectiv i-a dat interdicție de a mai sta în oraș domnului viceconsul.

Să știți că doamna consul a fost prezentă permanent și la procuratură, și la pușcărie, și la Interpol… Chiar avocații ne-au întrebat ce-i cu doamna asta de este așa activă și pune așa mare presiune ca Mazăre să fie extrădat”, a povestit Mihai Mazăre.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri