G4Media: Fiul lui Sile Cămătaru a fost reținut din nou, după ce a condus drogat și fără permis în Olt

Data actualizării: Data publicării:
camataru-albert-sile-ziuadevest
Albert și Sile Cămătaru. Foto: Ziua de Vest

Un şofer în vârstă de 32 ani din București a fost prins de poliţiştii olteni când conducea drogat, relatează Mediafax. El conducea fără permis și a fost reținut pentru 24 de ore. Potrivit G4Media, este vorba despre Albert-Florian Balint, fiul lui Sile Cămătaru.

Polițiștii din Găneasa au oprit vineri o mașină pe DN 65 – E 574, pe străzile din comună, iar în urma controlului s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din București, a condus mașina, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge.

„Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Olt”, spun polițiștii.

Potrivit unor surse citate de G4Media, bărbatul de 32 de ani este Albert-Florian Balint, fiul lui Sile Cămătaru, care conducea un BMW X5.

Acesta a mai fost reținut în luna decembrie, în București, după ce polițiștii au tras mai multe focuri de armă, dar a fost eliberat câteva ore mai târziu, deoarece victima lui și-a retras plângerea. El era căutat de două luni fiindcă înjunghiase un tânăr în fața unei discoteci de la Timișoara.

Este posibil ca victima să fi fost amenințată sau plătită ca să ceară oprirea anchetei. Este o practică întâlnită frecvent, fapt pentru care a fost depus și un proiect de lege prin care procurorul general vrea să interzică oprirea anchetelor, chiar dacă victima și agresorul se împacă. 

Editor: G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri