Sari la conținut

Florin Iordache, despre înregistrările lui Ghiță

Florin Iordache, avizat în Comisii pentru funcția de ministru al Justiției, a declarat referitor la înregistrările publicate de fostul deputat Sebastian Ghiță, că s-ar impune constituirea unei comisii parlamentare, care să stabilească dacă există anumite probleme în sistem sau sunt doar simple declarații.

"Fără îndoială, cred că soluția este tot aici, în Parlament. La cum apar acele înregistrări, cred că s-ar impune probabil constituirea unei comisii parlamentare care ar putea stabili dacă există anumite probleme sau sunt simple declarații. (...) Cred că tot aici în Parlament putem discuta și de acest proiect", a spus Florin Iordache, după audierea sa în comisiile parlamentare de specialitate.

Întrebat care ar fi rolul acestei comisii și dacă nu cumva Consiliul Superior al Magistraturii ar trebui să aibă un rol în această problemă, Iordache a spus: "E o soluție, am spus, putem discuta. Pentru că iată, CSM, în același timp, se poate autosesiza pe acest subiect, dacă sunt reale acele... Nu știu, haideți să analizăm și să luăm cea mai bună soluție".

Citiţi şi:

Băsescu recunoaşte înregistările lui Ghiţă, dar spune că au fost editate

Pe aceeași temă