Florin Popescu, acuzat de conflict de interese. Deputatul s-a prezentat la Parchetul General

Data publicării:
florin popescu

În sesizarea transmisă de inspectorii de integritate încă din luna aprilie a anului trecut se arată că în perioada în care Florin Popescu a ocupat funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița s-ar fi aflat în conflict de interese.

În această perioadă el a semnat în calitate de președinte de CJ un contract cu o firmă la care fusese asociat înainte de a intra în administrația publică. Contractul avea o valoarea de puin peste 220.000 de euro.

Dosarul de conflict de interese nu este singurul de natură penală a parlamentarului, având în vedere că procurorii DNA îl suspectează și îl cercetează de fapte de corupție. Florin Popescu ar fi cerut, tot în anul 2012, de la un om de afaceri peste 60 de tone de carne de pui ce a fost împărțită ulterior electoratului din județul Dâmboița.

Acum, procurorii așteaptă un răspuns din partea Camerei Deputaților pentru a vedea dacă i se ridică sau nu imunitatea și pentru a se permite cererea de arestare preventivă. De altfel, bunurile acestuia au fost puse sub sechestru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri