Fost președinte al ANAF, audiat ca martor în dosarul Tel Drum

Data actualizării: Data publicării:
anaf gelu diaconu dna - octav ganea inquam
Foto: Inquam Photos /Octav Ganea

Fostul preşedinte al ANAF Gelu Diaconu a fost citat de procurorii anticorupţie pentru a da detalii în dosarul care îl vizează pe Liviu Dragnea. Şeful PSD este bănuit de constituirea unui grup infracţional organizat şi de abuz în serviciu. 

Audierea lui Gelu Diaconu la DNA a durat aproape două ore și vine în contextul în care în urmă cu mai bine de o săptămână, fostul șef al ANAF scria pe Facebook că Liviu Dragnea ar fi cerut informații despre „situația fiscală” a Tel Drum.

La plecare, fostul șef al Fiscului a dat prea puține detalii jurnaliștilor, spunând doar că le-a spus procurorilor ceea ce știe, iar multe informații le-a aflat chiar din spațiul public. 

Cel mai probabil, procurorul de caz este interesat să afle detalii despre informațiile pe care Gelu Diaconu susține că le-ar fi cerut Liviu Dragnea, mai ales că președintele Camerei Deputaților este cercetat în acest dosar penal pentru constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și fraudă cu fonduri europene, iar procurorii spun că Liviu Dragnea este cel care ar fi controlat din umbră, prin interpuși, compania din Teleorman.

Iată ce a scris la 10 martie Gelu Diaconu pe rețeaua de socializare în legătură cu acest caz:

„Mai, mizerabilule!

Esti mizerabil pentru ca incerci sa pacalesti pe toata lumea! Pe noi cei care te-am cunoscut cel putin cativa ani buni, te asigur insa ca nu vei reusi.

Chiar nu iti aduci aminte cat de interesat erai de situatia fiscala a Teldrum?
Chiar ai uitat atat de repede cum ai preluat hotelul Turris, litigiul cu Blejnar si toate celelalte active ale gospodariei de partid din Teleorman?

Chiar te faci ca nu mai stii, imbuibatule, despre partidele vanatoresti din padurile devenite de facto avere proprie? 
Dar de partidele pescaresti din arealul Belina devenit proprietatea ta si a acolitilor tai?
Chiar poti prosti pe toata lumea ca Fortalezza nu iti trezeste nici o amintire?

Nici macar despre bietul Comana?
Bietule spagar, tu crezi ca, daca aduci cateva mii de mufati la banul public sa te aclame, vei prosti toata tara?

Crezi ca daca faci congrese de tip ceausist poti inhiba actiunea civica? Nu uita ca i-ai organizat/finantat un congres de lansare pe Stadionul National si lui Victor. Si a pierdut “en fanfare” alegerile tocmai pentru ca romanii nu pot fi prostiti cu manifestari comunistoide.

Te inteleg ca vrei sa scapi de puscarie…dar nu da foc la tara cu politicile tale economice tembele.

Si, inca ceva… am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei…in anturajul vostru din restaurantul ministerului de interne…

Mizerabilule!”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri