Cătălin Predoiu: Am dat lămuriri la IGPR despre prezenţa mea într-un proiect de achiziţie a unui grup de companii româneşti

Data actualizării: Data publicării:
CATALIN PREDOIU Agerpres
Foto: Agerpres

ACTUALIZARE: Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, a confirmat că, în cursul zilei de joi, a fost audiat în calitate de martor la Inspectoratul General al Poliţiei, unde a dat lămuriri despre prezenţa sa ca avocat într-un proiect de achiziţie a unui grup de companii româneşti de către o societate străină.

catalin predoiu inquam ganea crop
FOTO: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

"Astăzi am fost audiat, în calitate de martor, la Inspectoratul General al Poliţiei. Am fost întrebat şi am dat lămuriri despre prezenţa mea ca avocat într-un proiect de achiziţie a unui grup de companii româneşti de către o societate străină. Negocierile celor două părţi au fost purtate în perioada 2012 (vara) - 2013 (primăvara), în prezenţa a două societăţi de avocatură şi consultanţă internaţionale şi s-au soldat cu un eşec, cele două părţi neajungând la un acord de realizare a proiectului. În calitate de avocat, am consiliat partea română în materie de Drept societar în privinţa documentelor contractuale de achiziţie. Contractul de asistenţă juridică a fost legal încheiat, onorariul facturat legal, încasat prin virament şi fiscalizat", a scris Predoiu, pe pagina Facebook.

Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, este audiat joi la Inspectoratul General al Poliţiei Române. Ofiţerii de la Investigarea Fraudelor l-au chemat pentru explicaţii într-un dosar deschis de Parchetul General.

Cătălin Predoiu a fost chemat la audieri în calitate de martor într-un dosar al Parchetului General care vizează intermedieri pe care le-ar fi făcut în 2012, în perioada în care era avocat.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri