Fostul șef de la Permise și Înmatriculări Auto Teleorman, urmărit penal de DNA pentru luare de mită

Data publicării:
bani primiti mită
Sursa foto: Digi24

Fostul şef al Serviciului de Permise şi Înmatriculări Teleorman şi alţi doi ofițeri care ocupau funcții de conducere cadrul instituţiei sunt urmăriţi penal de DNA pentru mai multe infracţiuni de luare de mită, după ce ar fi primit bani de la mai multe persoane pentru a-şi îndeplini atribuţiile de serviciu. Între altele, ei ar fi primit mită pentru promovarea unor candidaţi la proba practică de obţinere a permisului auto sau pentru înmatricularea cu prioritate a unor autoturisme.

Măsura privind controlul judiciar a intrat în vigoare joi, a anunțat DNA.

La data faptelor șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V) Teleorman, este bănuit de 7 infracțiuni de luare de mită.

Anterior în același dosar, alți doi ofițeri care ocupau funcții de conducere la S.P.C.R.P.C.I.V au fost acuzați de luare de mită, potrivit Mediafax.

Potrivit procurorilor, în perioada 2020 - august 2021, cei trei inculpați ar fi primit direct sau prin intermediar, de la mai multe persoane, diferite sume de bani și bunuri care nu li se cuveneau, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle lor de serviciu, printre care sunt promovarea unor candidați la proba practică din cadrul examenului pentru obținerea permisului de conducere și înmatricularea cu prioritate a unor autoturisme.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri