FOTO. Alina Bica şi Elena Udrea, primele imagini în Costa Rica

Data actualizării: Data publicării:
Udrea si Bica in Costa Rica 040318 (2)

Imagini cu Elena Udrea şi Alina Bica au apărut pe reţele de socializare. Un telespectator susţine că le-a văzut pe cele două plimbându-se prin Costa Rica.

Udrea si Bica in Costa Rica 040318 (1)
Udrea si Bica in Costa Rica 040318 (1)

GALERIE FOTO: Facebook - Narcis Vlad Barbu

ACTUALIZARE 00.30. Elena Udrea a reacţionat după ce au fost făcute public pozele cu ea şi Alina Bica în Costa Rica.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Conform celui care a dat publicităţii fotografiile, acestea ar fi fost făcute azi.

Cele două nu aveau interdicţie de a părăsi ţara, dar au plecat în momente în care aveau termene în procese în care sunt acuzate.

Curtea Supremă a judecat în această săptămână un nou termen în dosarul ANRP, în care Alinei Bica, fosta şefă a DIICOT, este judecată.

La penultima înfăţişare avocatul ei a susţinut că starea de sănătate nu îi permite Alinei Bica să revină în România. La începutul ședinței de judecată din 2 martie, președintele completului l-a întrebat din nou pe pe apărătorul Alinei Bica dacă are informații noi despre clienta lui. Acesta a spus că situația este aceeași.

La rândul său, Elena Udrea a declarat în 17 februarie că este în Costa Rica şi că este însărcinată cu gemeni.  "Eu am venit, mi-am vizitat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase", spunea ea atunci. 

Aceasta a explicat că intenţionează să mai stea şi că  apoi va merge la Atena pentru o procedură medicală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri