Gelu Oltean și Vanessa Youness rămân în arest

Data publicării:
gelu oltean - captura tv
Gelu Oltean, la ieșirea de la Curtea de Apel Brașov Foto: captură TV

Gelu Oltean, fost șef al serviciului secret din Ministerul de Interne, acuzat de trafic de droguri, rămâne în arest. El şi iubita lui, Vanessa Youness, proprietara unei clinici din Dâmboviţa, au contestat mandatele de arestare preventivă. Solicitarea s-a judecat la Curtea de Apel Brașov, dar magistrații le-au respins cererea. 

„Toată lumea să citească înainte de a vorbi despre ayahuască, să citească ce este și faptul că nu este o plantă ilegală. Eu sunt nevinovat”, le-a spus Gelu Oltean jurnaliștilor, joi, la ieșirea de la Curtea de Apel Brașov.

„Inclusiv procurorii DIICOT nu știu despre ce vorbesc? Au fost oameni politici și magistrați la aceste întâlniri?” - au mai vrut să știe jurnaliștii, dar Gelu Oltean nu a mai răspuns.

Citiți și:  Primele imagini de la intervenția mascaților la clinica de „șamanism”. Lucian Mîndruță: Povestea asta este despre ceva „trendy”

 Valeriu Turcan: Cazul de „șamanism” din Dâmbovița, o construcție mediatică pentru fraieri

Soluția dată de Curtea de Apel Brașov este definitivă.

Gelu Oltean, fost șef al DIPI, concubina sa și un cetățean britanic au fost arestați, duminică, pentru 30 de zile în dosarul de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Brașov. Cei trei ar fi organizat diferite reuniuni unde, sub pretextul unor practici șamanice, se consuma ayahuasca, o băutură ce conține un drog de mare risc. 

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri