George Becali: Cel mai mare regret al meu e că nu am rămas europarlamentar. Am fost fraier

Data publicării:
5257173-Mediafax Foto-Razvan Lupica

„La ora asta sunt achitat de cinci judecători și condamnat de trei judecători de același rang. A fost 3 la 2. Trageți voi concluzia ce se va întâmpla. Eu nu am vrut să fac pe la CEDO nimic. Dar trebuie să atac la CEDO și după care să se facă revizuire în România.

Nu m-am, așteptat la așa ceva. Nu credeam că se poate așa ceva. Cum se poate să îți bați joc de o familie, pentru niște schimburi de terenuri de acum 16 ani. Asta e țara lui Hristos? Asta e țara lui Satana!”, a spus George Becali, comentând după condamnarea la închisoare.

George Becali s-a declarat o victimă a statului român, care l-a trădat: „Dacă ei au crezut că o să dea drumul la Schengen cu Becali, e problema lor”. El susține că sentința primită a fost rezultatul unor negocieri între servicii și între judecători.

„Merg la familia mea și în seara asta mă prezint”, a spus el cu privire la prezentarea în arest. „Am vorbit cu familia, sora mea a leșinat. Mama e tare, mama e credincioasă, zice asa a vrut Dumnezu”, a adăugat finanțatorul Stelei.

Cel mai mare regret al meu e că nu am rămas europarlamentar, pentru că nu-mi închipuiam vreodată că se poate face asta. Trebuia să aștept sentința unde trebuia să o aștept și nu mai aveam treabă. Îmi pare rău că am întors, am fost fraier”, a mai spus Becali.

Becali: „Rog organele să aibă decenţă, mă prezint singur, să nu trimită mascaţi”

„Eu nu m-am ascund, cum s-a scris, în spatele biroului de parlamentar, că nu poți să te ascunzi trei ani acolo. Merg acasă la familie și rog organele care sunt în drept să aibă măcar un minim de decență, și de eleganță, și de respect să aștepte să mă prezint singur. Să nu vină cu tot felul de mascați. Nu vreau să suporte România și oamenii din cauza la niște lucruri”, a afirmat Becali, sugerând că există oameni dispuși să facă scut în jurul lui.

De altfel, el susține că bodyguardul său - care, la fel ca și el, se află sub control judiciar, fiind condamnat cu suspendare în dosarul sechestrării - s-a oferit să nu se mai prezinte la poliție pentru controlul periodic pentru a putea veni în închisoare alături de el.

Va cere grațierea. Regretă tot ce a făcut, inclusiv intrarea în politică

Întrebat dacă s-a gândit să-i ceară grațierea președintelui Traian Băsescu, Gigi Becali a mărturisit că prima dată la asta s-a gândit. „Dacă vrea 35% încredere...”, a completat deputatul. „Credeți că îmi e rușine să cer libertatea mea, pentru familia mea?”, i-a întrebat, retoric, pe jurnaliști.  „Toate demersutrile, smerenie, le voi face pentru a fi liber pentru familia mea, vrea să o dea bine, nu vrea, iară bine”, a completat el.

Întrebat dacă regretă intrarea în politică, George Becali a spus că regretă tot ce a făcut și este convins că dacă nu intra în politică, nu era condamnat.

Steaua va continua să existe

Întrebat dacă va continua să mai existe Steaua, George Becali a răspuns: „Steaua va fi până la capăt și măcar asta să am satisfacția...să stau acolo să mă uit la TV, să o văd pe Steaua”.

„Așa a fost soarta mea și asta e crucea pe care trebuie să o duc. Doamne, dă putere și dă putere pentru familia mea!”, a mai spus, în final, Gigi Becali.

Pe de altă parte, el a afirmat că cele trei judecătoare care l-au condamnat vor plăti, în cazul în care decizia lor a fost rezultatul acțiunii Satanei și nu e cumva o încercare a lui Dumnezeu. „Toți oamenii care mi-au făcut rău au avut probleme în viață”, a subliniat Becali.

Finanțatorul Stelei a repetat că se duce acasă să-și facă bagajele și se va preda. „Hai, Doamne-ajută!”, și-a încheiat Becali declarația de presă după aflarea sentinței.

Urmăriți în materialul video atașat declarațiile integrale ale finanțatorului Stelei.

Citiți și: Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare cu executare 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri