George Becali: „Interdicția au pus-o cu două ore înainte. Avicola Iași este un dosar fabricat”

Data publicării:
gigi becali mediafax foto bogdan iordache-49765

Acesta ar fi încercat să părăsească țara, cu o zi înainte de verdictul final în Dosarul Terenurilor, în care, susțin anchetatorii, statul a fost prejudiciat cu un milion de dolari, în urma unui schimb de terenuri cu Armata (1996-1999). Becali este acuzat decomplicitate la abuz în serviciu.

Deputatului i s-a adus la cunoştinţă că are interdicţie de a părăsi România, în contextul în care a fost deschis un nou dosar pentru înşelăciune şi abuz în serviciu pe numele său, „Avicola Iaşi”.

„Mă duceam în Israel să mă rog și nu aveam nicio interdicție să părăsesc țara. Interdicția au pus-o cu două ore înainte. S-au gândit că dacă o pun cu cinci-șase ore, îl anunță cineva pe Becali. Dosarul Avicola Iași este unul fabricat. Ce-a zis SRI-ul? " Becali vrea să plece. Dacă pleacă și se întâmplă ceva la Înalta Curte mâine ce o să spună lumea? Ce păzeau serviciile? Ia să luăm noi o măsură de precauție, ce dacă facem un abuz?". Pentru ce m-au chemat? Nu puteau să vină în dimineața asta? Nu am primit nicio citație”, a spus George Becali.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri