Gheorghe Iancu, la Digi24: E grav dacă se constată că s-au săvârşit acele fapte. MCV este bine hrănit

Data publicării:
gheorghe iancu captura

El a apreciat că persoanele care săvârşesc infracţiuni de genul spălare de bani, evaziune sunt persoane educate care nu pot fi uşor prinse.

Aceste infracţiuni nu se fac de către oricine, sunt oameni educaţi. Procurorii trebuie să fie şi mai şi. Cred că un rol mare l-a avut SRI.

Informaţiile se primesc disparat, apare la un moment dat în piaţă o informaţie care rămâne o anumită perioadă de timp şi începe să crească datorită neglijenţei acelora care săvârşesc infracţiuni. Din dorinţa de a câştiga bani, de a lua bani ilegal, trec peste informaţiile pe care ei înşişi le au. Unii ştiau că sunt urmăriţi dar au trecut mai departe, tocmai pentru că dorinţa internă de a câştiga bani e mai puternică decât autoconservarea.

E grav dacă se constată că s-au săvârşit acele fapte. Dacă s-a constatat că faptele sunt săvârşite e îngrozitor de grav. MCV este bine hrănit. Chiar dacă Olanda s-ar opune din motive pe care nu le cunoaştem, chestiunile de faţadă ... aceste chestiuni fac ca MCV să ne declare nu chiar o ţară foarte sigură din punctul de vedere al justiţiei”, a declarat Gheorghe Iancu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri