Gheorghe Nichita, audiat la DNA, a cerut urgentarea anchetei: „Să pun capăt telenovelei”

Data publicării:
nichita

Gheorghe Nichita susţine că plăteşte prea scump pentru relaţia pe care a avut-o cu fosta subordonată şi ar vrea ca procurorii să urgenteze ancheta.

„Am fost invitat şi sper ca acum să cer procurorilor să finalizăm cât mai rapid această cercetare pentru ca să pot să pun capăt acestei telenovele în care sunt implicat de destule luni de zile”, a declarat Gheorghe Nichita la intrarea în sediul DNA.

El a fost chemat pentru noi precizări în dosarul în care este urmărit penal. Gheorghe Nichita a mai spus că și-a recuperat o parte din bunurile ridicate de anchetatori la perchezițiile făcute la domiciliul și biroul său, la debutul anchetei.

Primarul suspendat al municipiului Iași este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat de instigare la abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu și folosire a unor informații nedestinate publicității.

Gheorghe Nichita a mai spus că a avut și o serie de solicitări, separate de cea privind urgentarea anchetei, despre care el a susținut că i-ar afecta pe locuitorii orașului. De asemenea, a cerut modificarea controlului judiciar pentru a putea să ia legătura cu o parte dintre subordonații de la Primăria Iași.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri