Imagini cutremurătoare. O fată în cărucior, urcată pe braţe pe scări la instanţă, pentru că judecătorii au vrut să vadă în ce stare e

Data actualizării: Data publicării:
foto fata carucior

Imagini cutremurătoare pe holurile unei instanțe din România. O adolescentă rănită grav într-un accident auto, imobilizată într-un cărucior, a fost urcată pe brațe pe scările Judecătoriei din Iași. Judecătorii au vrut să se convingă cu ochii lor de starea de sănătate a tinerei.

Apropiații, însă, susțin că dosarul este tergiversat și se va prescrie anul viitor.

Fata a rămas paralizată în urmă cu patru ani, în drum spre şcoală, după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni.

A stat în comă o lună de zile.

Părinţii susţin că nu a beneficiat de tratament corespunzător pentru recuperare, în timp util, aşa că starea ei de sănătate s-a agravat. În plus, familia reclamă că nu are banii necesari pentru operaţiile şi tratamentele care ar trebui făcute în străinătate.

Procesul penal a început în 2018, întrucât s-au făcut multe expertize.

Peste un an, fapta penala de care este acuzat şoferul se va prescrie, aşa că, părinţii sunt disperaţi că s-ar putea să nu li se facă dreptate.

La ultimul termen de judecată, şoferul a adus noi probe, iar procesul s-a amânat pentru jumătatea lunii ianuarie 2020.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri