Închisoare pe viaţă pentru fratele Larei Şaban

Data publicării:
CATUSE5425080-Mediafax Foto-ADRIAN PICLISAN-1

Lara Șerban a fost ucisă în Constanţa, când a venit acasă, anul trecut, în vacanţă. Un caz care a emoționat opinia publică. Sentinţa de astăzi poate fi atacată cu recurs.

Lara Șaban, tânăra româncă stabilită în Turcia şi dispărută la Constanţa la începutul lunii mai a anului trecut, a fost omorată. Aceasta este concluzia anchetatorilor. Procurorii spun că femeia a fost cel mai probabil ucisă chiar de fratele său într-un apartament din Constanţa, erau informațiile de anul trecut.

Tânărul şi un prieten apropiat au primit atunci mandate de reţinere pentru 24 de ore pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Dovezile poliţiştilor au început să prindă contur în momentul în care au verificat un apartament închiriat de fratele victimei. Au recoltat probe şi spun că au găsit pete de sânge care cel mai probabil aparţin Larei.

Tânăra, soţia unui politician care candidează la funcţia de primar al oraşului Istanbul, venise cu fetiţa de trei ani să-i cumpere mamei un apartament în Constanţa. Când ar fi trebuit să facă tranzacţia, tânăra nu a mai fost de găsit. Si totuşi suma de bani nu a dispărut. Pe tot parcursul anchetei fratele tinerei a spus că ea a fost răpită şi dusă în Bulgaria în scop de şantaj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri