Informații Digi24: Vlad și Mircea Cosma sunt în Italia

Data actualizării: Data publicării:
180219_FAMILIA_COSMA_ICCJ_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Fostul deputat Vlad Cosma și tatăl său, Mircea Cosma, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, nu se află în acest moment în țară, ci în Italia, potrivit unor informații obținute de Digi24. În cazul celor doi urmează să se anunțe luni decizia definitivă în procesul în care sunt acuzați de luare de mită și în care au fost condamnați, în primă instanță, la pedepse cu închisoare.

Potrivit informaţiilor Digi24, Mircea Cosma şi Vlad Cosma sunt în Italia, cu toate că astăzi este o zi decisivă pentru familia Cosma, cea care a declanşat un scandal fără precedent în justiţie prin acuzaţiile aduse procurorilor anticorupţie din Ploieşti.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi fiul său, fostul deputat social-democrat Vlad Cosma, aşteaptă luni sentinţa finală de la Înalta Curte. În prima instanţă, cei doi au primit 8, respectiv, 5 ani de închisoare, într-un dosar în care sunt acuzaţi că au luat mită de un milion de euro.

Citiți și: Decizia definitivă în procesul lui Vlad și Mircea Cosma, așteptată azi

La Înalta Curte este așteptată decizia completului de cinci judecători, dar încă nu a fost stabilită ora. Va fi o ședință publică, însă Vlad și Mircea Cosma nu și-au făcut apariția. Informațiile Digi24 arată că cei doi ar fi în Italia. Trebuie spus că în privința lor nu există nicio restricție de deplasare.

Citiți și ”Ce nu a putut spune public Frans Timmermans despre asaltul împotriva DNA”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri