Îngrijorarea lui L. Dragnea, după ce Iohannis a pierdut casa din centrul Sibiului

Data publicării:
161227_PARLAMENT_DRAGNEA_03_INQ_Octav_Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, la Parlament, referitor la faptul că preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au pierdut definitiv casa din centrul Sibiului, că nu este o situaţie „tocmai plăcută” pentru şeful statului, dar el este „îngrijorat” de ce va face acea instituţie bancară care este chiriaşă în acel imobil.

161227_PARLAMENT_DRAGNEA_03_INQ_Octav_Ganea
INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Întrebat cum comentează decizia în cazul lui Klaus Iohannis, liderul PSD a spus că „nu este o situaţie tocmai plăcută pentru preşedinte”.

„E o decizie a instanţei. Eu sunt îngrijorat de altceva, ce face acea instituţie bancară care este chiriaşă în acea casă. Asta mă interesează, să nu cumva să rămână pe drumuri. Acum se schimbă statutul imobilului. Ce face Primăria? Face licitaţie, nu face licitaţie? Asta mă preocupă pentru mediul de afaceri”, a completat preşedintele PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au pierdut definitiv casa din centrul municipiului Sibiu, după ce Curtea de Apel Piteşti le-a respins irevocabil contestaţia în anulare la decizia Curţii de Apel Braşov.

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au repins, miercuri după-amiază, contestaţia în anulare făcută de către Klaus li Carmen Iohannis, după ce aceştia au pierdut, prin sentinţă a Curţii de Apel Braşov, un imobil din centrul municipiului Sibiu.

În plus, cei doi trebuie să achite cheltuieli de judecată către mai mulţi dintre intimaţii din proces.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri