INTERDICŢIE. Nicuşor Constantinescu nu mai poate părăsi ţara după 30 ianuarie

Data publicării:
NICUSOR CONSTANTINESCU 2297253-Mediafax Foto-Cristi Cimpoes

 

Şedinţa s-a desfăşurat cu uşile închise. La ieşirea din sala de judecată, avocatul preşedintelui Consiliului Judeţean a declarat că Nicuşor Constantinescu se află încă în ţară.

În urmă cu 3 zile procurorul şef al DNA Constanţa i-a ridicat interdicţia de a părăsi ţara, pentru 15 zile, pentru a se putea deplasa în Statele Unite ale Americii, unde are o programare la o clinică medicală.

Pe 30 ianuarie, însă, urma să intre în vigoare interdicţia de 30 de zile a părăsi ţara, fapt contestat de Nicuşor Constantinescu. Solictarea sa a fost respinsă.

Senatorul Moga: "Mă voi adresa Parlamentului în cazul Nicuşor Constantinescu"

Colegul de partid al lui Nicuşor Constantinescu şi senator PSD Constanţa, Nicolae Moga susţine că se va adresa Parlamentului, în privinţa procedurii DNA de ridicare a lui Nicuşor Constantinescu pentru a fi dus la audieri.

"O să mă adresez Parlamentului, să văd care e protocolul între Procuratură şi MAI. În cazul acesta puteau să intervină jandarmii, îmbrăcaţi în uniformă. Mandatul de aducere a fost fluturat. Nici nu au prezentat legitimaţia. Ei puteau să fie nişte tâlhari de pe stradă care să-l umfle pe Nicuşor Constantinescu, să-l bage într-o maşină, să îi ia gâtul".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri