Interlopul din stațiunea Straja care a lovit o femeie până a lăsat-o inconștientă a fost arestat

Data publicării:
constantin palesica

De doar zece secunde a avut nevoie bărbatul pentru a o lăsa inconştientă pe Miruna. Un dos de palmă şi un croşeu de stânga au pus-o la pământ.

Constantin Palesică, suspect: N-am intrat cu scopul de a bate pe cineva, nu am intrat cu scopul de a lovi fata aia. Se vede foarte clar. Ne știm și n-am avut nimic personal cu niciun personal din barul ăla.

Reporter: De ce ai dat în ea?

Constantin Palesică, suspect: Pur și simplu, a venit, m-a agresat, mi-a spus că e închis, să ies afară. Ea nu lucrează acolo, n-am înțeles nici eu exact. Eram și foarte beat, și ea era.

Tânăra îşi aduce însă aminte clar ce s-a întâmplat. Iar urmele sunt încă evidente.

Miruna Inel, salvamontista lovită: Eram la ziua unui prieten, care era DJ în pubul respectiv, localul era închis, el a intrat cu forța în acel local. Am auzit foarte multe țipete și înjurături din partea lui. M-am întors și i-am zis: „De ce înjuri?”.

În tot acest timp, niciunul dintre bărbaţii care se aflau în local nu a reacţionat. Nici măcar jandarmul cu care cunoscutul interlop stătea la masă.

Tudorel Butoi, psiholog criminalist: Care este demnitatea ta atunci când tu trebuie să aperi persoana și, în fața ta persoana este bătută de interlopi. S-a terminat în momentul ăla, gata! Ai ajuns la fel de interlop ca interlopii.

Abia după ce fata este pusă la pământ, DJ-ul barului încearcă să-l calmeze pe bărbat, însă este și el lovit. Iar asta nu miră din nou pe nimeni din bar. Interlopul Constantin Palesică este recidivist. În 2007, el a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor calificat, după ce, împreună cu doi prieteni, au răpit un tânăr pe care l-au sechestrat şi l-au bătut cu bâtele ore în şir, iar apoi şi-au lăsat câinii de luptă să-l atace. În 2013, interlopul a fost eliberat condiţionat.

Tudorel Butoi, psiholog criminalist: Omul nostru este agresiv, nu are frână mentală, nu știu cum o sta oare cu cartea, cu religia, cu simțul juridic. Bănuiesc că și datorită acestui lucru, comportamentele sale sunt hiperchinectice. Se manifestă în loviri, așa cum este obișnuit în cultura interlopă.

Tânăra de la Salvamont, dar şi DJ-ul barului şi un alt client care au fost loviţi au depus plângere la poliţie.

Citiți și: Mărturia agresorului salvamontistei din Straja

VIDEO. Salvamontistă lovită sub ochii unui jandarm. Imagini cu un puternic impact emoţional 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri