Interviurile pentru funcția de procuror general s-au încheiat. C. Predoiu: Cei care nu vor fi propuşi să nu uite că e nevoie de ei

Data publicării:
160309_catalin_predoiu_01_INQ_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Interviurile pentru funcția de procuror general, organizate de Ministerul Justiției, s-au încheiat. Toate proiectele de management vor fi reanalizate, iar o decizie va fi luată în termenul stabilit, a anunţat ministrul Cătălin Predoiu.

„Respect pentru toți candidații!

Au demonstrat profesionalism și valoare atât la interviu cât și la lucrările scrise. Parchetele și justiția au nevoie în continuare de ei în prima linie, dincolo de rezultatul selecției. Sper ca cei care nu vor fi propuși pentru numire, să nu uite cele de mai sus.

Acum, după ce s-a lămurit că toți își cunosc meseria de procuror și au vocația de lider, urmează, mai întâi, deliberarea cu privire la ce tip de lider este nevoie, în funcție de ceea ce s-a întâmplat, bine sau rău, în ultimii 10-15 ani în Ministerul Public și ceea ce este de făcut în următorii 3 ani și mai bine în Ministerul Public.

Refacerea și modernizarea Ministerului Public vor cuprinde un ciclu mult mai lung decât următorii 3 ani și fiecare etapă va avea cerințele și provocările ei.

Voi revedea dosarele de candidatură, în special, acum, proiectele de management, voi revizita notițele de interviu și de discuții cu membrii comisiei. Apoi, voi lua o decizie, în termenul fixat”, a transmis ministrul Justiţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri