Ioana Vonica rămâne în arest. Ea nu va putea participa la înmormântarea soțului, merge doar la priveghi

Data publicării:
MEDICAMENTE 25888-Mediafax Foto-Radu Iordache-1

Decizia Curții de Apel București, care a admis contestația procurorilor, vine după o primă decizie a tribunalului prin care Ioana Vonica fusese pusă în libertate sub control judiciar.

Ioana Vonica se află, din 22 mai, în arestul Poliţiei Capitalei, după ce Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acesteia, în dosarul reţetelor false prin care s-a creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Marţi după-amiază, soţul Ioanei Vonica, proprietarul grupului Polisano, Ilie Vonica, a murit la una din clinicile sale din Sibiu, unde a ajuns în stare foarte gravă, după ce s-a aruncat de pe acoperişul locuinţei sale, de la o înălţime de circa opt metri.

O zi mai târziu, respectiv miercuri, Ioana Vonica a trimis o cerere de liberare Parchetului Capitalei (care instrumentează dosarul în care aceasta a fost arestată), cerând să participe, duminică, la înmormântarea soţului său.

Decizia Curții de Apel de sâmbătă este definitivă și o împiedică pe Ioana Vonica să participe la înmormântarea soțului ei. Ea va merge însă, sâmbătă, la Sibiu, sub escorta Poliţiei, pentru a lua parte, timp de trei ore, la priveghiul soţului ei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri